Uvjeti korištenja i Politika zaštite podataka

U tekstu ispod objašnjeni su uvjeti pod kojima se prikupljaju i koriste podaci o korisnicima web stranice Fotić Vila Rođendaonica i Igraonica. Ako se ne slažete sa sadržajem teksta koji slijedi, ni pod kojim okolnostima ne koristite ovu web stranicu.

Zaštita vaših podataka i prava na privatnost prilikom prikupljanja, obrade i korištenja vaših osobnih podataka važno je pitanje za nas. Ovaj dokument pruža vam informacije o vašim pravima i obradi podataka koju provodi Fotić Vila Rođendaonica i Igraonica.

Općenito, našu web stranicu možete koristiti bez unosa osobnih podataka. Ako se osobni podaci (na primjer, ime, adresa ili adresa e-pošte) prikupljaju na našoj web stranici, to će uvijek biti na dobrovoljnoj osnovi gdje god je to moguće. Takvi podaci neće se prosljeđivati trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka.

Svrha prikupljanja podataka od strane Fotić Vila Rođendaonica i Igraonica je uspostaviti kontakt s Korisnikom i informirati ga o našim aktivnostima. Korisnik je suglasan da mu se podaci o našim aktivnostima dostavljaju povremeno. Svi korisnički podaci čuvaju se u strogoj tajnosti i koriste se samo u ovlaštene svrhe.

Našim korisnicima uvijek dajemo mogućnost izbora u vezi s korištenjem njihovih podataka, uključujući mogućnost izbora žele li da se njihovi podaci uklone s popisa koji se koriste u marketinškim kampanjama ili ne.

Imajte na umu da prijenos podataka na mreži (primjerice kada komunicirate putem e-pošte) može dovesti do sigurnosnih propusta. Zaštita podataka bez ranjivosti od pristupa trećih strana nije moguća.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi sa zaštitom podataka, kontaktirajte nas na foticvila@gmail.com.

Autorsko pravo

Svi sadržaji objavljeni na ovoj web stranici zaštićeni su autorskim pravom. Svako neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice i njezinog sadržaja smatrat će se kršenjem autorskih prava i podložno je sudskim postupcima.

Tko je odgovoran za prikupljanje podataka na ovoj web stranici?

Tijelo odgovorno za obradu podataka na ovoj web stranici je:

Fotić Vila Rođendaonica i Igraonica

II Anina 9, Zagreb (Zapad)

Hrvatska

IBAN: HR1623600001101476016.

Email: foticvila@gmail.com

Zaštita privatnosti

Fotić Vila Rođendaonica i Igraonica je u skladu s EU Direktivom o zaštiti podataka 95/46/EC okvirom kako ga je postavila Europska unija u pogledu prikupljanja, korištenja i zadržavanja osobnih podataka iz zemalja članica Europske unije i Švicarske. Fotić Vila Rođendaonica i Igraonica je potvrdio da se pridržava zahtjeva obavijesti, izbora, daljnjeg prijenosa, sigurnosti, integriteta podataka, pristupa i provođenja.

Izmjene uvjeta

S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ove Uvjete. Sve promjene naših uvjeta stupit će na snagu nakon objave revidiranih Uvjeta na web stranici.

Povlačenje privole za obradu podataka

Mnogi postupci obrade podataka mogući su samo uz vašu izričitu suglasnost. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku. U tu svrhu dovoljna je neformalna obavijest e-poštom. Takvo povlačenje neće utjecati na legitimnost obrade podataka prije povlačenja privole.

Pravo žalbe nadležnom nadzornom tijelu

U slučaju kršenja privatnosti podataka, Korisnik će imati pravo žalbe nadležnom nadzornom tijelu. Nadležno nadzorno tijelo za pitanja privatnosti podataka je Hrvatska agencija za zaštitu osobnih podataka, Fra Grge Martića 14, HR-10000 Zagreb, Hrvatska.

SSL enkripcija

Ova web stranica koristi SSL enkripciju iz sigurnosnih razloga i radi zaštite prijenosa povjerljivih sadržaja, kao što su upiti, koje nam šaljete kao operateru web stranice. Podatke koje nam šaljete ne mogu čitati treća strana ako je omogućena SSL enkripcija.

Informacije, brisanje, blokiranje

Imate pravo u svakom trenutku besplatno dobiti pojedinosti o svojim pohranjenim osobnim podacima, njihovom podrijetlu i primateljima te svrsi obrade podataka. Također imate pravo izbrisati ili blokirati ove podatke. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas u bilo kojem trenutku na adresu navedenu na stranici Kontakt.

Pohrana i čuvanje osobnih podataka

Vaše osobne podatke čuvamo tijekom razdoblja potrebnog za ispunjenje ciljeva navedenih u ovim Uvjetima, osim ako je potrebno ili dopušteno dulje razdoblje čuvanja primjenjivim zakonom.