Nazovite nas

+385 98 980 4245

Rođendaonica

Rudeš - Zagreb

Radno vrijeme

Pon-Pet / 08:00 - 18:00

Svoj deveti rođendan kod nas je slavio Lukas

E ljudi, lude ekipe! Uglavnom, svoj deveti rođendan kod nas je slavio Lukas. Svi su njegovi prijatelji, naravno već bili kod nas, uglavnom su dečki, ali pozvane su i tri djevojčice. Nismo započeli rođendan plesom kao inače, nego su svi odmah pohitali na stolni nogomet. Dečki su se grupirali u dvije ekipe i krenula je igra. Marta, Ines i Maja su prvo stajale po strani jer one baš i ne bi igrale nogomet, pa su s nama, tetama vilama, krenule igrati Twister. Dečki su vikali, nabijali stolni nogomet tako da se ovaj jadan skoro raspao. Nije se moglo razabrati tko je veći nogometni stručnjak i znalac. Lukasova ekipa je pobijedila uz urlike i skakanje i htjeli su odigrati još jednu partiju, ali drugoj se ekipi više nije dalo. A onda je Lukasova ekipa primijetila da su na rođendanu i tri djevojčice. Taman dovoljno za protivničku ekipu. Cure su prvo negodovale, ali su na kraju ipak pristale. Da ne duljim, curke su ih vrlo sramežljivo, smireno i elegantno dobile 10:4.

Nakon takvog poraza trebala se odigrati još jedna natjecateljska igra, a to je košarka.
Složili smo dvije ekipe. Naravno, s curkama nitko nije htio biti u ekipi jer će s njima sigurno izgubiti.
Ali, gle čuda, Maja trenira košarku i pogađa koš s kraja igraonice, tako da su trice samo pljuštale. Već vam je jasno da je ekipa s curama uvjerljivo pobjedila!

Igre natjecanja su proglašene glupima, pa smo ostatak rođendana glumili, pjevali i plesali kroz igru „Talent show“. Lukas je bio voditelj Vlatko Kokos Pokos i odlično je odradio svoj posao. Marta je s još dvojicom dječaka bila sudac, a ostali su nastupali. Neki su pjevali na mikrofone, neki su plesali, a neki su se samo glupirali. Najbolji je bio Karlo koji nas je svojim ultra smiješnim vicevima nasmijao do suza.

Sve smo to začinili ukusnom parfe tortom i šampanjcem. Samo nam je žao što rođendan nije trajao još malo duže.

Hvala ti Lukas na super ekipi i odličnom druženju.
Vidimo se iduće godine, a možda i prije.

Svi bajkoviti momenti zabilježeni

KONTAKTIRAJTE NAS