Nazovite nas

+385 98 980 4245

Rođendaonica

Rudeš - Zagreb

Radno vrijeme

Pon-Pet / 08:00 - 18:00

Proslave dječjih rođendana za stariju djecu u našoj igraonici

Naša se igraonica bavi organizacijom rođendana za djecu od 3 do 12 godina. Naravno, mi smo sretni kad nam dođu i još starija djeca, ali to je nažalost rijetko jer oni već imaju neke druge interese.

Uglavnom, baš smo jučer slavili Petrov 12. rođendan. Kad se na vratima pojave dvanaestogodišnjaci, tete Vile odmah se pretvaraju u super frendice koje puštaju muziku, namješaju mikrofone i, naravno, nasmijavaju i uveseljavaju klince. Jedna od najvažnijih detalja na proslavi rođendana je muzika koje će se puštati. Odmah se delegira djete koje će zajedno s tetom biti zaduženo za puštanje glazbe i čim krenu omiljeni hitovi, tulum može početi.

Izuzetno smo ponosni što djeci znamo napraviti super zabavan rođendan bez razno-raznih sprava, napuhanaca i play stationa. Tih dva ili tri sata djeca su u kvalitetnoj interakciji i koristeći se svojom maštom kreiraju zabavu u kojoj svi uživaju. Omiljena igra starijih klinaca je npr. Talent show . E, tu bude smijeha. Odabere se žiri koji će ocjenjivati izvođače, poslože se stolice za publiku, upali se light show i zezancija može početi. Dečki uglavom pričaju viceve i to bude urnebesno, a cure zadivljuju prijatelje pjesmom ili plesom.

Eto, pokušali smo vam dočarati bar malo naše rođendanske atmosfere, a možda vas malo i namamiti da se okušate sami.

Facebook: Facebook.com/FoticVila

Svi bajkoviti momenti zabilježeni

KONTAKTIRAJTE NAS