Nazovite nas

+385 98 980 4245

Rođendaonica

Rudeš - Zagreb

Radno vrijeme

Pon-Pet / 08:00 - 18:00

Proslava dječjeg rođendana uz zabavne vile animatorice

Vaše dijete zaslužuje biti u središtu pozornosti na svoj dan, a mi ćemo se pobrinuti da ono doživi najbolju rođendansku zabavu kojoj je ikad prisustvovalo.

 

Naša je igraonica jedinstvena i po pristupu djeci koja su došla na parti. Trudimo se steći njihovo povjerenje i naklonost načinom na koji se ophodimo prema njima, a posebno nam je važno u zabavu uključiti svako dijete. Naši se animatori odmah, već na ulazu, zezaju i šale s klincima jer želimo da odmah osjete razliku između vrtića ili škole i teta i učiteljica koje tamo rade. I kod nas postoje pravila ponašanja u grupi, ali primjenjujemo ih na ležeran način jer ipak su djeca došla na zabavu i tako se trebaju osjećati.

Individualno pristupamo svakom djetetu, a, naravno, najviše pažnje posvećujemo djeci koje se ne uklapaju odmah. Silno smo ponosni na činjenicu da kroz ovih 10 godina postojanja naše igraonice ne postoji niti jedno dijete koje, recimo, na početku rođendana nije htjelo ostati i plakalo je za roditeljem, a na kraju proslave nije htjelo otići kući. To nam je najveća pohvala koju možemo dobiti.

 

Svi bajkoviti momenti zabilježeni

KONTAKTIRAJTE NAS