Nazovite nas

+385 98 980 4245

Rođendaonica

Rudeš - Zagreb

Radno vrijeme

Pon-Pet / 08:00 - 18:00

Ovim putem ćemo vam ukratko dočarati proslave rođendana u našoj igraonici

Ono što je nama najbitnije, a što se nažalost u današnje vrijeme sveprisutne i dostupne raznovrsne tehnologije izgubilo, jednostavno je, čisto druženje kroz igru, u kojem često moramo upotrijebiti i maštu.

Naša igraonica nudi toplinu i intimnost doma, a dvije tete Vile animatorice djecu vode kroz proslavu rođendana na maštovit način koji se uvijek razlikuje od rođendana do rođendana. Naše su Vile poznate po tome kao vrlo duhovite, pa osmjesi krase dječja lica cijelo vrijeme proslave.

U našoj igraonici djeca kreiraju rođendan zajedno s Vilama: tete predlažu igre (znaju ih stvarno mnogo), a djeca ih biraju.

Na samom početku rođendana, kad su svi uzvanici čestitali slavljenici ili slavljeniku i uručili im svoje super darove, zabava započinje s plesom. Na taj se način svi opuste i upoznaju s tetama.

Nakon plesa odmaramo se uz grickalice i sokove i tada kreću dogovori oko toga što ćemo se igrati.

I onda započinje urnebesna zabava uz razne igre među kojima je i oslikavanje lica. Na našim se proslavama svako dijete pretvara u svog omiljenog junaka.

Nakon dva sata intenzivnog druženja, bez mobitela i tableta, djeca odlaze kući ushićena i bogatija za jedno novo iskustvo.

Svi bajkoviti momenti zabilježeni

KONTAKTIRAJTE NAS