Logo Fotić Vila igraonica zabavaonica foto studio

Rođendaonica za djecu
od 3 do 7 godina

Fotić Vila je išla u školu magije kako bi se spacijalizirala za organiziranje rođendanskih proslava za naše najmlađe princeze i super heroje!

Tobogan, dvorac s lopticama, konjić za ljuljanje, tuneli za provlačenje, veliki šareni padobran su samo neki od rekvizita koje imamo u svojoj rođendaonici i pomoću kojih pravimo najzabavnije rođendane za našu dječicu. Lutka Mia uvijek izdvoji vrijeme da dođe na rođendan i ispriča poučnu i zabavnu rođendansku priču.

Sve naše djevojčice u našem svijetu bajki mogu da budu princeze ili vile, a dečki strašni gusari ratnici sa svjetlećim mačevima. U Fotić Vili se nalazi veliki broj rekvizita za tematske rođendane. Sve je moguće u našem svijetu bajki.

Fotić Vila nije zaboravila roditelje i zbog toga je sagradila prostor u sklopu svojih prostorija kako bi roditelji tu mogli provoditi vrijeme, dok se dječica zabavljaju na sigurnom i toplom mjestu. Naravno, roditelji mogu i prisustvovati proslavi ukoliko žele.

Svaki rođendan pratimo slasnim slatkišima i grickalicama. Tu su i naše nezaboravne slastice Slatke tajne, kao i pinjate koje kriju brojne ukuse.

Sa toplijim vremenom započinjemo s igrom u našem parku na otvorenom ispred Fotić Vile. Tu je veliki trampulin i dvorac s toboganom.