Nazovite nas

+385 98 980 4245

Rođendaonica

Rudeš - Zagreb

Radno vrijeme

Pon-Pet / 08:00 - 18:00

E, Katarinin rođendan je bio stvarno super!

E, Katarinin rođendan je bio stvarno super! Došlo joj je brdo prijatelja i odmah je postalo jako veselo. Prvo smo naravno plesali dok se nismo dobro oznojili, a onda smo trkom otišli u kuhinju na osvježenje uz sokove i slasne grickalice. Slavljenica je odmah izrazila želju da je teta Vila pretvori u prekrasnu princezu. Vila Saša odmah je prionula na posao i Katarina je u tili čas postala prekrasna princeza s obiljem zlanih i srebrnih šljokica po licu. Kad su crtež na njezinom licu vidjele ostale djevojčice, sve su htjele, isto kao i Katrina, postati princeze. Vila se ponovo oboružala raznim bojama i šljokicama i prionula na posao. Iz njene male manufakture samo su ispadale princeze, jedna ljepša od druge. Sad su na red za crtanje došli dječaci. Njihove želje su naravno bile potpuno drugačije. Uglavnom su svi htjeli biti zombiji i vampiri. Vila je spremila svoje lijepe boje i šljokice pa izvadila obilje crne i zelene boje. Sad je sjaj njene male tvornice ljepote izbljedio i s trake su počeli izlaziti mali dječaci kao strašna čudovišta.

Kad smo svi iscrtali lica, u našu je igraonicu ušla ogromna princeza pinjata. To je zabavna igra u kojoj slavljenica velikim štapom lupa po pinjati dok iz nje ne ispadnu razni šareni bomboni. Dugo je Katarina lupala po jadnoj pinjati, ali na kraju ju je ipak uspjela slomiti i onda su svi njeni frendovi trpali ukusne bombone u usta i džepove. Nije samo pinjata bila super na Katinom rođendanu, nego smo jeli i odličnu tortu koju su cijelu noć pekli mali Štrumfovi koji žive u našoj igraonici.

Kad smo se svi dobro najeli slatkiša, teta Lucija nam je pustila najbolju muziku i dala nama mikrofone. Eeej, kako smo svi super pjevali! Čak su i meni djeca dala mikrofon. Orio se čitav Rudeš.

Draga Katarina, bilo nam je super družiti se s tobom i tvojim prijateljima, koji su sada postali i naši prijatelji.

Puse od Vile.

Svi bajkoviti momenti zabilježeni

KONTAKTIRAJTE NAS